Wegbeschrijving Solidaris Brugge

Zilverstraat 43
8000 Brugge

Kaart brugge

Bekijk deze kaart op Google Maps.
 

  Je komt met het openbaar vervoer

  Vanop het Stationsplein kan je je reis verderzetten met de bus. Er rijden verschillende bussen richting centrum. Je stapt na 6 minuten af aan de halte Brugge Sint-Salvatorskerk. Vervolgens steek je de straat over en je komt in de Zilverstraat. Het is dan nog een goeie 150 meter te voet.

  Vanop het Stationsplein kan je te voet je reis verderzetten. Het is een goeie kilometer naar de Zilverstraat. Je loopt het Stationsplein af richting grote weg. Steek over aan de lichten en vervolg je weg via de Oostmeers, steeds rechtdoor. Je komt uit in de Zuidzandstraat nabij de Sint-Salvatorskerk. Je steekt de straat over en wandelt verder tot aan de ingang van het gebouw. Die reisweg neemt, afhankelijk van je stapsnelheid een klein kwartiertje in beslag.
   

  Je komt met de wagen

  Kom je van richting Kortrijk

  Volg de E403 naar de Koning Albert I-laan/N397 in Brugge. Neem de afrit N397 vanaf de N31. Ga verder op de Koning Albert I-laan. Rijd naar de Zilverstraat. Er is een ondergrondse parking aan de overkant van het gebouw.
   

  Kom je van richting Oostende

  Volg de A10 en E40 richting Brugge. Neem afrit 7-Loppem vanaf de E40. Ga verder op de Koning Albert I-laan/N397. Rijd naar de Zilverstraat in Brugge. Er is een ondergrondse parking aan de overkant van het gebouw.