Wat bieden wij?

Solidairs engageren zich voor een toegankelijke, betaalbare en kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen. Want …

Iedereen telt mee. Altijd.


 

Onze organisatie zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van iedereen, dus ook voor dat van onze medewerkers. En dat doen we al van bij de start.

Als nieuwe medewerker word je vanaf dag één onder de vleugels genomen door je meter of peter. Je neemt deel aan een onthaalprogramma waarin je kennis maakt met alle aspecten van onze organisatie. Je zal aangenaam verrast worden door de uiteenlopende diensten en interessante voordelen waarvan onze leden kunnen genieten.

Je inwerken in je nieuwe job doe je niet alleen. We proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit kan door leren on-the-job of door het volgen van opleidingen. Voor bepaalde functies hebben we bovendien een opleidingstraject uitgewerkt dat je helpt bij het verwerven van de nodige kennis en vaardigheden.

We vinden het belangrijk dat je kan groeien in je job en dat je je ook op persoonlijk vlak kan ontplooien. Er is dus zeker ruimte voor initiatief. Daarnaast bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en stimuleren we interne mobiliteit. We zijn een grote, dynamische organisatie die volop in beweging is. Op termijn zijn er dus zeker mogelijkheden om nieuwe taken of meer verantwoordelijkheid op te nemen.

We houden graag de vinger aan de pols. Op regelmatige basis zit je samen met jouw leidinggevende voor een loopbaangesprek. Bespreek daar wat je energie geeft, wat je minder fijn vindt, welke vaardigheden je verder wil ontwikkelen, welke richting je graag uit wil … Samen bouwen we aan een motiverende loopbaan.

Het welzijn van onze medewerkers staat voorop en daarom besteden we veel aandacht aan een goede work-life balance. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun privéleven en hun job goed kunnen combineren. De meeste medewerkers werken dan ook in een 36-urenwerkweek. Als je job dit toelaat, behoort telewerk ook tot de mogelijkheden.Naast een aantrekkelijk loon bieden we ook interessante extralegale voordelen. Tijdens de selectie lichten we jouw loonpakket verder toe.

Iedereen telt mee. Altijd. Kwaliteiten van mensen zijn daarom belangrijker dan afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidshandicap. We verwachten van al onze medewerkers een positieve ingesteldheid ten opzichte van diversiteit.

De boog moet niet altijd gespannen staan. We organiseren veel initiatieven die bijdragen tot een aangename, collegiale werksfeer. Een greep uit het aanbod vind je bij warme werkgever.