Warme werkgever

Een aangename werksfeer maakt je job zoveel leuker. Daarom organiseren we activiteiten waar je op een losse, informele manier kan kennismaken met je collega’s. Hieronder vind je een greep uit het aanbod. 

warmste week

Music for Life: Top werksfeer voor het goede doel

Het is ondertussen een traditie geworden om onze schouders te zetten onder Music for Life. We bouwen onze eigen radiostudio en starten een radiomarathon. Enkele medewerkers worden radiopresentator en vanaf 2 euro kan iedereen zijn favoriete plaat aanvragen. De uitzending is live te beluisteren via ons intranet. Zeer uiteenlopende plaatjes, fijne werksfeer en bovendien steunen we het goede doel!


cycling teamHet Cycling Team: Veel meer dan een sportieve uitdaging

Jaarlijks gespen onze collega’s van het Cycling Team hun fietshelmen vast, klikken ze hun schoenen in de pedalen en fietsen ze de 1000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker. Medewerkers van een ziekenfonds worden regelmatig geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Het Cycling Team wil niet aan de zijlijn toekijken, maar wil actief zijn steentje bijdragen aan het onderzoek naar kanker. Ze omschrijven dit initiatief dan ook als “veel meer dan een sportieve uitdaging”.


vriendenkringDe vriendenkring: Omdat er ook mag gelachen worden

De vriendenkring bestaat uit enkele enthousiastelingen die hun collega’s graag samenbrengen op informele en leuke activiteiten. Ze organiseren bijvoorbeeld een etentje, een quiz, een afterwork … Ideale momenten dus om je collega’s beter te leren kennen. 
 

teambuildingTeambuilding: Leren mag fun zijn 

Onze directeurs steunen dit initiatief graag! Een groep collega’s zetten hun schouders onder de organisatie van deze dag. Leerrijk wordt gecombineerd met fun. Iedere dienst geeft er zijn eigen invulling aan en zo bouwen we samen aan een sterk team.