getuigenis - Loketmedewerker

Veerle
Ik kan mensen echt vooruit helpen.

Toen ik solliciteerde voor de job van loketmedewerker wist ik niet precies wat een ziekenfonds allemaal deed. Al snel werd ik aangenaam verrast door de uiteenlopende diensten en interessante voordelen die ons ziekenfonds biedt. Gelukkig word je als nieuwkomer goed ondersteund door de nodige opleidingen en stages. Na een intensieve opleidingsperiode begon ik goed voorbereid aan mijn job.

Na een paar jaar ben ik doorgegroeid naar kantoorverantwoordelijke van het kantoor in het centrum van Brugge. Wat ik leuk vind aan deze job? De afwisseling. Ik coach en ondersteun de loketbedienden van mijn kantoor, ik onderhoud contacten met diensten zoals het OCMW en de sociale diensten van ziekenhuizen en ik zorg mee voor de naambekendheid van ons ziekenfonds in de regio. Daarnaast sta ik nog steeds in voor de hulpverlening aan het loket. De materie is heel divers en is in volle evolutie. Dit maakt het leuk. Het geeft me veel voldoening dat ik uiteenlopende dossiers kan behandelen en opvolgen tot het einde. Ik kan mensen echt vooruit helpen.

Ik werk graag bij Solidaris. De directie staat open voor nieuwe ideeën en er wordt gehoor gegeven aan je verzuchtingen. Ook financieel zit ik goed. We krijgen een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, pensioensparen … Ook de verhouding werk en gezin is prima voor mij. Ja, ik wil graag bij ons ziekenfonds blijven werken en me verder ontplooien. Als er zich binnenkort een mogelijkheid voordoet, wil ik deze kans graag grijpen en verder doorgroeien.

Wat ik nooit ga vergeten? Nadat ik een dame geholpen had, kreeg ik als bedanking een reep chocolade, met de tekst ‘toffe madammen’ op. Leuk toch! Deze tekst heb ik uiteraard tegen de muur gehangen.

Momenteel is/zijn er 1 gelijkaardige vacature(s)

Bekijk ze nu

Vind je niet wat je zoekt? Je kan spontaan solliciteren.